søndag 21. november 2010

Velkommen tilbake

Ok, jeg har fått litt klager på at jeg har vært dårlig til å skrive her i det siste. Nå skal det sies at det bare er rundt 10 mnd siden forrige innlegg ble skrevet, så det kunne tross alt vært værre! 

Siden sist så har jeg altså fått meg en bachelor grad i Multimedieteknologi og Design, jeg har jobbet noen mnd som webdeveloper, vært 6 uker i Norge og reist tilbake til Sydney og fått meg jobb i en mobilbutikk. Jeg er fortsatt på jakt etter en bedre jobb, og med mye fritid har jeg fått portfolioen min på nett. Her viser jeg frem noe av det jeg har gjort så langt og mer kommer :) Ta en titt: http://www.mettesportfolio.byethost13.com/index.html 
Jeg blir veldig glad for feedback - både det som er bra og det som kan forbedres :) Det jeg jobber med nå er å få spilt av videoene direkte på siden og å forbedre knappene.

Tett vask

Vi har i en ukes tid hatt en litt tett vask på badet. Det virket ikke som at noen andre hadde tenkt å gjøre noe med det (selv om det bor tre menn her i huset.. Er det ikke deres jobb å fikse vasken??) så jeg bestemte meg for å ta saken i egne hender. Jeg fant en do-it-yourself-oppskrift på nettet som jeg bestemte meg for å prøve, bakepulver og eddik. Jamie var veldig nervøs og redd for at jeg skulle sprenge rørene eller noe annet sykt. Forsøket fungerte selvsagt helt supert og vannet forsvinner ned i sluken som bare det! 

Det har regnet utrolig mye her i Sydney i år og selv om det har vært varme dager har det vært mer sol enn regn. Brunfargen lar vente på seg, men takket være bassenget i hagen får jeg fullt utbytte av solen når den først titter fram. Jeg leser bloggen til Katrine i Kenya og kjenner jeg er litt misunnelig.

Alt er fint med Jamie og meg. Forrige helg var vi på Newtown festival som er en gratis én-dags musikkfestival. Det var over 30 grader og stappfullt med folk, men vi koste oss veldig og det var godt med litt livemusikk igjen! Neste helg har jeg fri fra jobb så da skal vi til gården. Håper på sol! :D


Dette ble jo et litt random innlegg, men uansett. Håper alle har det helt strålende!! Nå er det kveld her, så god natt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar