tirsdag 10. november 2009

Sommerferie!

Endelig har sommeren kommet til Sydney og sommerferien er i gang :) Det er varmt og strålende sol nesten hver dag, litt regn av og til, men det må jo til.

Jeg og Thea har skaffet oss ny leilighet fra 18 november, den er en del dyrere i mnd en denne, men vi får fortsette å bo i fantastiske Coogee og vi får endelig en leilighet med stue.
Så er jo semesteret ferdig, jeg er blakk og på jakt etter jobb. Har søkt på en del kafeer nedover gata her, så forhåpentligvis dukker det opp noe snart.

Min kjære kusine Kjersti kommer å besøker meg i begynnelsen av desember, så da blir det kanskje litt tilbake til turisttilværelsen med tur til operahuset og harbour bridge osv. Men gøy det blir det!

Så har jeg og Thea bestilt flybilletter til Gold coast i januar også skal vi reise derifra med buss nedover østkysten mot (og forhåpentligvis helt til) Melbourne så det blir gøy! :D Da får vi endelig sett litt mer av Australia og vi har satt av en hel mnd til reisen. Hvis vi er heldige skal vi til regnskogen utenfor Byron Bay i noen dager og jobbe gratis mot at vi får sted å bo.

Det er deilig å endelig være ferdig på skolen og ha tid til å slappe av litt. De siste 6 ukene av semesteret har vært veldig intense og vi har hatt utrolig mye å gjøre! Men jeg er fornøyd med alle oppgavene mine og venter i spenning på karakterene. Har ikke fått noen sluttkarakterer enda, men regner med at de kommer snart. Skal legge ut noen av det jeg har gjort på bloggen etterhvert :) Det ene faget avsluttet vi med å ha en utstilling av gruppedelen av prosjektet, og det var utrolig stilig hvor profesjonelt studioet og alt sammen så ut.

Sånn ellers så skjer det egentlig ikke så mye nytt her borte. Vi har fått noen australske venner som vi er med og til helga skal jeg ut på landet en liten tur ;)

4 kommentarer:

 1. Åååh høres ut som du har det helt topp jenta mi <3 heldiggriseeeen :D åh og tenk at du ikke skal hjem til juul =( hvem skal jeg liksom spise sirupsnipper med da da? :( men vi får vel heller ta de til sommern da :D hoho eller når det er sommer heeer ;) gleder meg masse til å se hva du har lagd :D savniiiir <3 klem fra Cættrin og et fryyktelig kaldt Trondheim <3

  SvarSlett
 2. Hei Mettemor!

  Hilsen fra tante som ligger i senga med hoste og snørr. GRATULERER MED VEL OVERSTÅTT FØRSTE SEMESTER!!!! Du har vært veldig flink!! Koser meg med å følge deg på bloggen - ser fram til regnskogsreportasjer og historier fra kafejobbing framove. Her blåser og regner det... brrr!!! Langt fra sommerferie!

  Stor klem fra tante Grethe

  SvarSlett
 3. Hei Mette.

  Godt med sommerferie, tenker jeg. Ikke noe missunnelig altså. Går bare å venter på at snøen skal komme her, hehe. Så koselig at Kjersti kommer på besøk!! Koselig å kan følge llitt med på livet ditt, både gjennom facebook og blogg:-) Høres ut som du ønsker deg penger i julegave :0). Gratulerer med ny leilighet - godt med større plass når man har god råd, haha!! Nyt sommeren. Klem

  SvarSlett
 4. Kontonummer???? Sendes til gretheliavaag@gmail.com

  hug hug hug

  SvarSlett