torsdag 25. februar 2010

Nytt kjæledyr

Jeg bruker stortsett dagene mine nå på å søke på jobber, og jeg var på et jobbintervju for noen dager siden. Jeg hadde lagt ut en annonse på en side hvor det bare stod at jeg er fra Norge og studerer media og listet opp alle programmene jeg kunne. Så var det en dame som tok kontakt med meg og sa at hun var fra et firma som drev med e-commerce og at jeg ville få full opplæring hvis det var noe mer de kunne lære meg og vi avtalte et intervju. Høres jo kjempeflott ut gjør det ikke?
Jeg forberedte meg kjempegodt til intervjuet og var helt klar for det her, var til og med tidlig ute for en gangs skyld. Så møtte jeg henne og vi snakket litt om løst og fast også viste hun meg en brosjyre om hvordan man kan starte sin egen bedrift og begynte å snakke om den. Så spurte hun om jeg hadde noen spørsmål og jeg så vel ut som et ganske massivt spørsmålstegn tror jeg. Så jeg spurte hva mine oppgaver ville være og hun svarte "Du kommer til å finne folk og snakke med de og få tankene deres på riktig spor innen buisness-tenking" eller noe i den duren. Så jeg spurte "Så jeg skal bare finne folk på gata og fortelle de om det her?" "Nei, ikke på gata. Vi gjør det litt mer ordentlig. Så du kan snakke med folk på bussen for eksempel, få nr deres eller gi de nr ditt og avtale et møte hvor du kan fortelle dem om dette." Så det viste seg da at firmaet som hun jobber for faktisk driver med e-commerce, men hennes oppgave er salg. Flott! Så jeg dreit i den jobben. Vil heller leve på nudler i en mnd.

Men uansett, vi har en rotte i hagen! Og døra inn til vaskerommet er en sånn kjempegammel dør med masse hull i, så hvis noen glemmer å lukke døra mellom vaskerommet og gangen en dag kan det hende jeg våkner opp med en rotte på rommet. Da kommer det til å bli kaos her. Men jeg har allerede planen klar for hvordan jeg skal få tatt knekken på den hvis den våger seg inn på mitt territorie.
1. Sette en bøtte over den(helst kaste bøtta på den og håpe at den lander riktig vei med rotta inni)
2. Dytte en tynn treplate eller et lokk eller noe under bøtta sånn at jeg kan snu bøtta uten at rotta løper ut
3. Hvis jeg tør - Ta en søppelsekk og kaste rotta oppi der, dra en Espen og slå den med en spade og kaste den til skrekk og advarsel for alle rottevennene dens. Hvis jeg ikke tør det så får jeg Tim eller Michael til å gå langt bort og slippe den løs :)

1 kommentar:

  1. høres jo egentlig ut som en kanonjobb da :P hahahahaaha!! huff :P

    Og kjæledyret..æææsj :P får da håpe at den holder seg der den skal være ;) <3 miss u

    SvarSlett