mandag 13. juli 2009

Andre dagen i Sydney

Kom frem i går, halv 7 om morgenen australsk tid. Var sånn passe slitne etter 30 timers flytur og skulle bare slappe av en halvtime, og våknet igjen 7 timer senere :P

I dag har vi vært sentrum rundt for å prøve å finne sengetøy, noe som ble et mislykka forsøk. Men vi fikk i det minste med oss operahuset!

Leiligheten vår er ganske chill, 20 min å gå til skolen og 1 min ned til stranda :) Ragnhild og William har flyttet inn hos meg og Thea fordi de var så heldige å ha rotter i leiligheten. Men hos oss er det ingen rotter :D Bare en sånn passe stor glippe mellom verandadøra og dørkarmen..

Jetlaget er på plass, men satser på at det forsvinner om et par dager :)

3 kommentarer:

 1. Godt å se at dere er på plass. he he, en liten lur på 7 timer. Er vel litt trangt med 4 i leiligheten. Hvor stor plass har dere? Hvordan er vinteren der? Når Bi drar til Alaska på torsdag har jeg fam/venner i alle 4 kontinentene. ;). Jeg holder stand her i Oslo hvor sommeren er 15 gr og vekselvis sol regn.
  Klemmer. Mamma

  SvarSlett
 2. Vi har ganske stor plass, en sånn passe stor stue, et stort soverom og et litt mindre soverom. Så det går greit for nå i alle fall. Planen er å dele stua i to, med litt gardiner og sånt, så skal Thea bo der. Regner med at vi rullerer litt på hvem som bor i stua da.
  I dag har det vært 17grader og ganske deilig. Er ikke snakk om shorts og t-skjorte enda, men det er ikke iskaldt :P Er veldig kaldt inne i leiligheten da, så sitter med ovnen på og teppe for øyeblikket.

  SvarSlett
 3. Høres ut som at du storkoser deg der borte, shorty <3 utenom det at det er hull og kaldt :P
  ser kjempe fint ut der også.. heldiggris =D <3

  SvarSlett