torsdag 3. september 2009

Springbreak is on!

Det ble dessverre ikke noe skydiving forrige helg, på grunn av for mye vind. Men det fikk vi selvfølgelig ikke vite før vi stilte opp på skydiving-kontoret i sentrum klokka 7 på morran. Ny skividing-dato er nå 20 september. Stay tuned!

Vi hadde bestilt en skydiving-pakke med go-kart inkludert, så litt på 8 bestemte vi oss for at vi kunne kjøre go-kart den dagen, siden det ikke ble noe skydiving. Så vi ble kjørt dit av han som jobba på skydiving-kontoret. Etter ca 40minutters kjøretur langt vekk fra sentrum var vi i en suburb i Sydney som heter Minto. Så hva er åpent i Minto halv 9 på en søndag, bortsett fra et bittelite bakeri? INGENTING! Jee, så der satt vi og spiste noen rare brødgreier og lurte på hva vi skulle gjøre. Heldigvis har go-karten i Minto åpningstider som "may vary" så de åpnet 9 istedenfor 10. hurra! Så da kjørte vi go-kart i 15 min også var det tilbake til sentrum. Halv 10 var vi tilbake i sentrum og følte at hele dagen hadde gått allerede. Må være rart å være a-menneske... Vi var jo ikke så keene på å dra hjem allerede, så vi gikk på Paddy's market, som er et kjent, kjempestort innendørs marked hvor jeg lett kunne lagt igjen litt for mye penger. Heldigvis var det litt for tidlig på dagen til å shoppe :)

Etter paddy's market tok vi oss en tur til Chinatown, og spiste på en rar kinesisk resturang. Istedenfor å bestille mat, så kommer de rundt med brett med forskjellige retter og spør deg om du vil ha det. Og hvis du vil ha det så får du maten og et stempel på en liten lapp. Det tok naturlig nok litt tid før vi skjønte hvordan dette fungerte, vi trodde først de bare surret med bestillingene eller at det var smaksprøver. Vi er åpenbart ikke såå inni kinesisk mat og etter at vi hadde sitti der en stund og prøvd å klare å få maten fra fatet i midten og over på vår egen tallerken kom de bort med gafler til oss. haha! Men vi klarte oss uten vi!

I morgen stikker vi til Fiji og kommer tilbake neste søndag! Hurraaa! Det er nemlig ikke spennende nok å være i Australia, så vi må ta oss en liten tur til Fiji også.

Til Veronica: Savner deg! Håper du koser deg i Wolverhampton!! :D <3 ble du glad nå? :) hihi love <3

1 kommentar:

  1. dette er tiende gangen jeg prøver å skrive noe her.. men jeg prøver igjen!

    Savner deg åååg shortyn min <3 koser meg masse i wolverhampton, og ble suuuuper glad nå =D du har redda dagen min, snupp <3 love you..
    Og missunder deg helt vilt.. så nå kan jeg angre for at jeg dro tilbake til england og ikke var like tøff som deg..! <3

    SvarSlett